Kære alle
Nu starter det næste byggeprojekt i gården.

Andelsboligforeningen Sankt Kjelds Gade (ASK) skal have nyt tag og nye vinduer mod gården. Byggeriet varer fra begyndelsen af april til november 2018.

 

Vi vil forsøge at begrænse byggeplads og rod mest muligt og håber vi alle kan nyde gården i sommer alligevel.

 

Er der spørgsmål så kontakt gerne gårdlauget via hjemmesiden her eller vores mail på gaardlaugetvejroegade@gmail.com. Så skal vi forsøge at svare eller videresende forespørgslerne til ASK.

 

Vi vil opdatere hjemesiden her når vi får nyt om tidsplan faser etc. Opslag og informationer lægges under punktet nyheder. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbreve, får du besked når der er nyt på hjemmesiden.

I forhold til anvendelse af gården er det i dag aftalt atentreprenøren indhegner et område på den midterste græsplæne til byggeplads og materialeoplag. Der kommer byggepladshegn omkring, så området er sikret i forhold til børn i gården.

Der kommer midlertidige oplag af stilladsdele på de andre græsplæner i forbindelse med opsætning og nedtagning af stillads.

Bedene langs vores ejendom bliver beskyttet med lave hegn, så færdsel ind gennem bedene kan undgås.

 

Vh Gårdlauget

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Gårdlauget Vejrøgades hjemmeside

Gårdlauget er glade for at byde dig velkommen til vores nye og informative hjemmeside. Alle med interesse for vores fælles gård kan nu se en række informationer om både gården og foreningen her på hjemmesiden.

Fordele for beboere

Det er nu muligt at finde generalforsamlingsreferater, vedtægter m.v. direkte her på hjemmesiden. Beboerne kan også anvende vores nye opslagstavle og skrive opslag til hinanden ligesom vi nu også har mulighed for at sende dig nyhedsbreve pr. mail - du må derfor meget gerne tilmelde dig vores nyhedsbrev (klik 'For beboere' og herefter på 'Nyhedsbrev').

... Og fordele for bestyrelsen for gårdlauget

Endvidere har bestyrelsen sit eget område på hjemmesiden, hvor vi kan kommunikere med hinanden og arkivere bestyrelsesmødereferater.

Har du forslag til indhold på hjemmesiden, kan du benytte funktionen 'Kontakt', hvor du kan skrive direkte til bestyrelsen.

 


Gårdlauget Vejrøgade
Sankt Kjelds Gade
Jagtvej
Manøgade
Vejrøgade
2100 København Ø

Følg Gårdlauget Vejrøgade her:

Facebook
SJELDANI Boligadministration
P. Knudsens Gade 1
2450 København SV
Tlf.: 33242111

Email: info@sjeldani.dk
Hjemmeside: www.sjeldani.dk

Antal besøgende: 5897 (denne uge: 260)